Batonas su sūriu, česnaku ir petražolėm. Puikus užkandis!

Receptai

Batonas su sūriu, česnaku ir petražolėm. Puikus užkandis!

Reikės:

  • Batonas – šviežias (jūs taip pat galite pasiimti prancūzišką baguette);
  • Sūris „Parmesan“ – 100 gr .;
  • Minkštas sviestas – 100 gr .;
  • Česnakai – 3 gvazdikėliai;
  • Petražolės

Gaminimas:

Sūrį sutarkuokite, susmulkinkite petražoles ir išspauskite česnaką (arba susmulkinkite). Sumaišykite viską su minkštu sviestu/

Supjaustykite gabaliukais, nepjaustydami kepalo, užpildykite kepalo ertmes įdaru, apvyniokite folija.

Kepti 200C 20min

Išvyniokite iš folijos kepinį ir padėkite į orkaitę dar 5 minutėms.

Skanaus!