Klasikinis salotų receptas „Tbilisis“

Receptai

Klasikinis salotų receptas „Tbilisis“

Savybės Salotos „Tbilisis“ su raudonomis pupelėmis ir jautiena – tai labai naudingi ingredientai ir mažiausiai riebalų. Jis gali būti virinamas ne tik namuose. Paruošę produktus iš anksto, mes juos paimame į iškylą ir ten juos sumaišome. Išanalizuosime virimo procesą po žingsnio.

Ką reikia:

  • 200 g mėsos;
  • konservuotos raudonos pupelės iš stiklainio;
  • vienas saldus svogūnas;
  • vienas paprikas;
  • 50 gramų graikinių riešutų;
  • du česnako skiltelės;
  • šaukštelis hop-suneli;
  • cilantro;
  • penki šaukštai alyvuogių aliejaus;
  • šaukštas vyno acto;
  • aštrios įvairių rūšių paprikos.

Procedūra

  1. Svogūnų pjaustymas plonomis žiedų pusėmis. Jei jis yra užsispyręs, mes laikome jį dvi minutes karštu vandeniu.
  2. Supjaustykite paprikas į plonus griežinėliais.
  3. Kepkite jautieną šiek tiek sūdytame vandenyje. Paruošta, atšaldyta mėsa supjaustyta kubeliais.
  4. Pjaustykite česnaką – susmulkinkite arba spaudžiame.
  5. Iš pupelių išleiskite skystį, nuplaukite pupeles šaltame vandenyje.
  6. Smulkiai supjaustykite riešutus, supjaustykite žalumynus.
  7. Sumaišykite alyvuogių aliejų su vyno actu.
  8. Sudedamosios dalys užpilkite padažu, pabarstykite prieskoniais ir žolelėmis. Maišykite.
Patiko? Pasidalink tai su draugais!
error
0