KRYMO PYRAGĖLIAI (ČEBUREKAI)

Receptai

KRYMO PYRAGĖLIAI (ČEBUREKAI)

Reikės:

  • Miltai – 3 šaukštai;
  • Vanduo – 180 ml .;
  • Trynys – 1 vnt .;
  • Augalinis aliejus – 1/3 šaukšto .;
  • Druska – 0,5 šaukštelio.

Gaminimas:

Įdėkite trynį į 180 ml užpildytą. stikline vandens. Įpilkite druskos ir išmaišykite. Pamažu supilkite kiaušinių mišinį į miltus gerai išmaišydami. Kai tešla įgaus dripsnių pavidalą – Įpilkite aliejaus. Minkykite 15 minučių. Tada įdėkite į celafaninį maišiuką ir laikykite 30 – 40 minučių.

Padalinkite tešlą į 10 – 12 dalių. Iškočiokite 1 gabaliuką tešlos (plonai) ir Į vidurį dėkite įdarą (vanduo, pipirai, svogūnai, druska, 200 gr. malta mėsa). Išlyginame ir susukame tešlos kraštus. Kraštus galite apipjaustyti taip, kaip norite.

Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Mėgaukitės maistu!