2021-04-14

Tuti.LT

Tavo laisvalaikis internete

Lydekos troskinys, receptas

Reikės:

  • 1kg. lydekos
  • 3 didesnės morkos
  • 2 raudonosios paprikos
  • 1-2 raudonieji svogūnai
  • 4-5 vyšniniai pomidorai
  • 100g. grietinėlės
  • 3-4 kiaušiniai
  • Miltų apvoliojimui
  • Raudonėlio, petražolės, druską, pipirai
  • Aliejaus kepimui

Gaminimas:

Morkas ir paprikas supjaustome kubeliais, svogūnus pusžiedžiais. Viską trumpai pakepiname su šlakeliu aliejaus, kad suminkštėtų bet nesukeptų.
Žuvį supjaustome didesniais gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais, apvoliojame miltuose ir kiaušinio plakinyje. Žuvį tik apkepame keletą minučių.
I toskinimo indą dedame sluoksnį apkeptų daržovių, beriame raudonėlio ir dedame žuvies gabaliukus. Uždengiame folija ir troskiname apie 30min. Likus 5min. iki kepimo pabaigos nuimame foliją, užpilame grietinelę pabarstome druska ir pipirais.
54
Dalinkis naujienomis