Mažos bandelės su cinamonu

Receptai

Mažos bandelės su cinamonu

Jums prireiks :

  • 500 g. miltų;
  • 250 ml. pieno;
  • 2 kiaušinių;
  • 15 g. mielių;
  • druskos;
  • 100 g. sviesto;
  • 4-5 v. š. rudojo cukraus;
  • 2 v. š. cinamono;
  • cukraus pudros.

Veiksmai:

Iš miltų, pieno, kiaušinių, mielių ir mažo žiupsnelio druskos išminkome mielinę tešlą ir paliekame ją šiek tiek `paaugti`.

Sviestą išlydome ir atvėsiname, tačiau neleidžiame sustingti. Cukrų sumaišome su cinamonu .

Ir mielinės tešlos iškočiojame ploną, pailgą blyną ir ant jo paskirstome išlydytą sviestą. Ištepus tešlą sviestu ant viršaus beriame cukrų su cinamonu ir tešlą suvyniojame į roletą, kurį supjaustome maždaug 1-1,5 cm. storio gabalėliais.

Bandeles kepame ant sviestiniu popieriumi padengtos skardos, 190°C temperatūroje, kol jos švelniai pagelsta (apie 30-40 minučių). Atvėsusias bandeles pabarstome cukraus pudra.

Bandelės puikiai tinka pusryčiams prie arbatos.

Skanaus!

BALSUOK UŽ STRAIPSNĮ
[Iš viso: 0 Vidutinis: 0]
Patiko? Pasidalink tai su draugais!
error
0