Minkštas marinuotas šašlykas receptas

Receptai

Minkštas marinuotas šašlykas receptas

Reikės:

1 kilogramas kiaulienos sprandinės
1 kilogramas svogūnų
50 gramų degtinės
pagal skonį druskos
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek mairūno
šiek tiek raudonėlio

Gaminimas:

1.Mėsą supjaustykite stambesniais gabalais (maži gabaliukai kepdami daug labiau išdžiūva). Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
2.Mėsą dideliame dubenyje sumaišykite su prieskoniais, degtine ir svogūnais ir apie 20-30 minučių intensyviai ja minkykite. Šiame etape mėsos jo būdu nesūdykite, nes tai ją išdžiovins!
3.Prieš kepant, svogūnus būtinai nuo mėsos gabaliukų nurankiokite, nes jie linkę svilti. Mėsą pagardinkite pagal skonį druska.
4.Maukite mėsą ant iešmo ir kepkite. Jeigu norisi dar daugiau aromatų, kepant galima apšlakstyti vynu (bet bus tikrai labai skanu ir be to).