Naminiai kebabai su vištiena – mano tobuliausias variantas!

Be kategorijos

Naminiai kebabai su vištiena – mano tobuliausias variantas!

Naminiai kebabai su vištiena

Tai labai gardūs naminiai kebabai su vištiena paruošiami kur kas lengviau nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.
Paruošimo laikas: 45 min
Porcijos: 6

Ingredients

  • 6 vnt lavašo arba tortilijos papločiai
  • 1 vnt švieži kopūstai nedidelio
  • 2 vnt pomidorai
  • 2 vnt trumpavaisiai agurkai
  • 400 g vištienos filė
  • 3 skiltelių česnakas
  • 1 a.š. malta raudonoji paprika
  • 0,5 a.š. karis
  • druska
  • alyvuogių aliejus
  • 4 v.š. natūralus jogurtas (padažui)
  • 4 v.š. majonezas (padažui)
  • 2 v.š. pomidorų padažas (padažui)
  • 3 skiltelių česnakas (padažui)

Instructions

  • Iš pradžių ruošk padažą: Sutarkuok česnako skillteles, į dubenėlį dėk majonezą, pomidorų sultis, natūralaus skonio jogurtą, jeigu reikia pabarstyk druska. Gerai išmaišyk. Ir dėk į šaldytuvą pastovėti.
  • Ruošk vištieną: Vištienos filė supjaustyk gabaliukais. Keptuvėje įkaitink aliejų, dėk susmulkintą vištieną. Pabarstyk maltomis raudonosiomis paprikomis, kariu, jeigu reikia druska, dėk susmulkintas česnako skilteles ir kepk apie 15-20 minučių.
  • Ruošk daržoves: Pomidorus nuplikyk verdančiu vandeniu, supjaustyk kubeliais. Susmulkink agurkus ir plonai supjaustyk kopūstą.
  • Imk lavašą. Ant kiekvieno pilk bei ištepk maždaug vieną valgomąjį šaukštą padažo. Ant viršaus dėk susmulkintą kopūstą, pomidorus, agurkus, kepintą vištieną ir pilk 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenk apačią, vieną po kito šonus, apačią įsuk į foliją.
  • Įkaitink orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepk maždaug 10 minučių. Patiek ir valgyk!
Įvertink šį įrašą

Patiko? Pasidalink tai su draugais!
error
0