Tinginių čeburekai su lavašu – patys greičiausi ir labai skanūs!

Receptai

Tinginių čeburekai su lavašu – patys greičiausi ir labai skanūs!

Reikės:

  • Lavašo;
  • Maltos mėsos (faršo);
  • Druska, svogūnas, pipirai;
  • Vanduo.

Gaminimas:

Supjaustikite lavašą per pusę  kaip nurodyta nuotraukoje. Paruoškite maltą mėsą įprastu būdu, į mėsmalę įmeskite maltą mėsą, druską pagal skonį, svogūną, pipirus. Jei mėsa atrodo sausa, įpilkite vandens

Plonai paskleiskite 1 valg. š. maltos mėsos iš vienos lavašo pusės, o kita lavašo puse užtenkite. Lengvai paspauskite delnu

Įdėkite vieną ruošinį į keptuvę įkaitintą su augaliniu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol pasirodys ruda pluta, Pastaba – nepilkite daug aliejaus, nes čeburkėkai bus labai riebus).

Skanaus!