Tinginių tortas „Napoleonas“

Receptai

Tinginių tortas „Napoleonas“

Daugelis šeimininkių dievina šį tortą, nes jo paruošimas nėra sudėtingas, o skonis gaunasi ne blogesnis už klasikinio „Napoleono“. Pabandykite jį pagaminti ir pasidalinkite šiuo receptu su draugais!

Ingredientai:
– 800 g sluoksniuotos tešlos sausainių „Ausytės“
– 1 l pieno
– 4 kiaušiniai
– 150 g sviesto
– 100 g cukraus
– 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
– Pagal skonį — vanilinio cukraus

Paruošimas:
Sudėkite kiaušinius, cukrų ir miltus į dubenį.
Pridėkite vanilnio cukraus, sumaišykite ir į mišinį įpilkite pieną.
Pastatykite masę ant mažos ugnies ir virkite ją, nuolat maišydami, kol kremas nesustandės.
Kai kremas šiek tiek atauš, pridėkite sviestą ir sumaišykite iki vienalytės masės.
Dabar galima sudėlioti tortą.

Imkite po vieną sausainį, pamirkykite kremeir dėkite ant lėkštės vieną po kito, sluoksnį po sluoksnio. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai.
Kai išdėliosite visus sausainius, ištepkite kremu viršų ir kraštus, tada apibarstykite likusiais sausainių trupiniais.

BALSUOK UŽ STRAIPSNĮ
[Iš viso: 0 Vidutinis: 0]
Patiko? Pasidalink tai su draugais!
error0