Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Ant grotelių keptas kopūstas su obuoliais ir krapais

Reikės:

  • 1 vnt. kopūsto;
  • 1 vnt. raudonojo svogūno;
  • 1 šaukšto stambiagrūdžių garstyčių;
  • 2 šaukštų baltojo vyno acto;
  • 4 šaukštų rapsų aliejaus;
  • 1 vnt. obuolio;
  • 3 šaukštų sviesto;
  • 1 pakuotė krapų;
  • druskos, pipirų – pagal skonį.

Kaip gaminti:

  1. Nulupkite svogūną, supjaustykite jį ir krapus.
  2. Sumaišykite garstyčias su actu ir išmaišykite aliejuje. Sudėkite svogūną ir krapus. Pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Nulupkite obuolį, apšlakstykite obuolio skilteles padažu.
  4. Ištirpinkite sviestą. Supjaustykite kopūstą skiltelėmis ir aptepkite pjūvio paviršius sviestu. Kepkite kopūsto puses ant grotelių.
  5. Patiekite smailiagūžį kopūstą su padažu, bulvėmis ir veršiena ant iešmo ar kiaulienos nugarine.

Skanaus!

37

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *