Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Ant grotelių kepti vaisiai su islandiško jogurto padažu

Reikės:

  • 2 persikų,
  • 400 g kubeliais pjaustyto arbūzo,
  • 400 g kubeliais pjaustyto ananaso,
  • keturių medinių iešmelių,
  • pusės puodelio islandiško jogurto,
  • 2 šaukštelių medaus ir saujos šviežių mėtų lapelių.

Gaminame: įkaitinkite grilį iki vidutinės kaitros. Vaisius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir suverkite ant iešmelių. Iešmelius prieš tai išmirkykite šaltame vandenyje, kad šie nesudegtų. Kepkite ant grotelių apie 8 minutes, retkarčiais apversdami, kol vaisiai gražiai karamelizuosis. Kol vaisiai kepa, jogurtą sumaišykite su medumi, smulkintomis mėtomis ir pašlakstykite ant vaisių iešmelių. Papuoškite šviežiomis mėtomis ir ragaukite!

30