Ant grotelių kepti vaisiai su islandiško jogurto padažu
Reikės:
- 2 persikų,
- 400 g kubeliais pjaustyto arbūzo,
- 400 g kubeliais pjaustyto ananaso,
- keturių medinių iešmelių,
- pusės puodelio islandiško jogurto,
- 2 šaukštelių medaus ir saujos šviežių mėtų lapelių.
Gaminame: įkaitinkite grilį iki vidutinės kaitros. Vaisius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir suverkite ant iešmelių. Iešmelius prieš tai išmirkykite šaltame vandenyje, kad šie nesudegtų. Kepkite ant grotelių apie 8 minutes, retkarčiais apversdami, kol vaisiai gražiai karamelizuosis. Kol vaisiai kepa, jogurtą sumaišykite su medumi, smulkintomis mėtomis ir pašlakstykite ant vaisių iešmelių. Papuoškite šviežiomis mėtomis ir ragaukite!
30