Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Antienos salotos su šilauogėmis

Reikės: Gaminimas:
  • 2 antienos krūtinėlių su oda
  • 400 g salotų mišinio
  • 1 puodelio šviežių šilauogių
  • 1/2 puodelio smulkintų migdolų
  • 1/4 puodelio trupinto ožkos sūrio
  • 1/4 puodelio balzamiko acto
Anties krūtinėlę įtrinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę ir joje kepkite antieną oda žemyn apie 4–5 minutes, kol oda taps auksinė ir traški. Tuomet mėsą apverskite ir kepkite dar 3–4 minutes. Tada antieną išimkite iš keptuvės ir kelioms minutėms atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje sumaišykite salotų mišinį, šilauoges, pjaustytus migdolus ir trupintą ožkos sūrį. Apšlakstykite salotas balzamiko užpilu ir sumaišykite. Tuomet plonai supjaustykite antieną ir jos gabaliukus sudėkite į salotas.
59

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *