Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Azijietiška vilkžuvė su sojų ir čili padažu

Reikės:

  • Kelių gabalėlių vilkžuvės
  • Svogūnų laiškų
  • Šlakelio citrinos sulčių
  • Pusės čili pipiro

Padažui:

  • 2 skiltelių česnako
  • Gabalėlio tarkuoto imbiero
  • Šlakelio vandens
  • Šlakelio sojos padažo
  • Šaukštelio medaus
  • Šaukštelio sezamo aliejaus
  • Žiupsnelio druskos
  • Pusės čili pipiro
  • 1 šaukštelip paprikos miltelių
  • Šlakelio citrinos sulčių

Gaminame:

Vilkžuvės pjausnius apšlakstykite citrinos sultimis, suberkite susmulkinto pusė čili pipiro ir supjaustytus svogūnų laiškus. Galiausiai didelėje keptuvėje sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir viską šiek tiek pakepkite. Kai padažas sutirštės, į jį sudėkite žuvį ir viską apie 15 minučių patroškinkite. Patiekite su ryžiais.

38