„Čikagos“ dešrainis
Reikės:
- 4 vnt. jautienos dešrelių;
- 4 vnt. bandelių dešrainiams;
- 4 vnt. salotų lapų;
- 8 vnt. vyšninių pomidorų;
- 4 šaukštai garstyčių;
- 1 svogūnas;
- 120 g marinuotų aštrių agurkėlių;
- Marinuotų aštrių pipirų pagal skonį;
- Krapų papuošimui.
Gaminimas:
- Valgomuosius svogūnėlius „Shallot“ ir salotas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
- Dešreles pašlakstykite aliejumi ir dėkite ant įkaitinto grilio. Kepkite vartydami apie 8 minutes. Į paruoštas aguonines bandeles dėkite marinuotų agurkų su garstyčiomis, smulkintų salotų lapus, smulkintų svogūnėlių, pomidorų griežinėlių, keptas dešreles, aštrių pipirų. Užbarstykite kapotų krapų.
35