Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

„Čikagos“ dešrainis

Reikės:

  • 4 vnt.  jautienos dešrelių;
  • 4 vnt. bandelių dešrainiams;
  • 4 vnt. salotų lapų;
  • 8 vnt. vyšninių pomidorų;
  • 4 šaukštai garstyčių;
  • 1 svogūnas;
  • 120 g marinuotų aštrių agurkėlių;
  • Marinuotų aštrių pipirų pagal skonį;
  • Krapų papuošimui.

Gaminimas:

  1. Valgomuosius svogūnėlius „Shallot“ ir salotas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
  2. Dešreles pašlakstykite aliejumi ir dėkite ant įkaitinto grilio. Kepkite vartydami apie 8 minutes. Į paruoštas aguonines bandeles dėkite marinuotų agurkų su garstyčiomis, smulkintų salotų lapus, smulkintų svogūnėlių, pomidorų griežinėlių, keptas dešreles, aštrių pipirų. Užbarstykite kapotų krapų.
35