Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Daržovių fajita

Reikės:

  • 3 vnt. rudųjų didžiųjų pievagrybų;
  • 2 vnt. virtų kukurūzų burbuolių;
  • 2 vnt.paprikų;
  • 1vnt.raudonojo svogūno;
  • 1česnako skiltelės;
  • 1vnt.žaliosios citrinos;
  • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio;
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 25 g šviežios kalendros;
  • 1 pakuotės tortilijų;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminame:

  1. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, pipirus, raudonėlį, sutarkuotą česnaką, įspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.
  2. Paprikas ir svogūną supjaustykite ketvirčiais. Dubenyje sumaišykite paruoštas daržoves ir grybus su paruoštu marinatu ir palikite 1 valandai.
  3. Ant įkaitintų grotelių dėkite paprikas, kukurūzus, grybus, svogūnus. Kepkite apie 8–10 minučių.
    Iškeptas daržoves ir grybus supjaustykite juostelėmis.
  4. Nuo kukurūzų burbuolių peiliu nupjaukite minkštąją dalį.
  5. Tortiliją pašlakstykite vandeniu, dėkite ant grotelių ir trumpai pašildykite.
  6. Ant tortilijos dėkite šaukštą gvakamolės, supjaustytas daržoves, grybus, padažą, šviežios kalendros.
Taip pat skaitykite  Empanados su vištiena

Skanaus!

92