Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Dorada su žolelėmis ir citrinomis

Reikės:

  • 1 kg auksaspalvės dorados.

Padažui reikės:

  • 75 ml alyvuogių aliejaus;
  • 25 ml citrinų sulčių;
  • 1 šaukšto mėgstamų prieskoninių žolelių;
  • 0.5 šaukštelio druskos.

Pateikimui reikės: 

  • druskos dribsnių (pagal skonį);
  • Citrinų žievelės (pagal skonį);
  • Kaparėlių (pagal skonį).

Gaminimas:

  1. Sumaišykite visus padažui skirtu ingredientus.
  2. Dėkite žuvį ant grotelių ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių (galite kepti ir ant kepsninės).
  3. Iškepus leiskite žuviai pailsėti apie 5 minutes. Tada padarykite pjūvį išilgai pilvo ir išverskite, išimdami pagrindinį kaulą.

Skanaus!

24