Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Graikiškos salotos su kupre

Reikės:

  • 300 g kuprės filė
  • ¼ a. š. druskos
  • 2–3 v. š. alyvuogių aliejaus

Salotoms:

  • 200 g smulkintos fetos
  • 250 g ketvirčiais supjaustytų vyšninių pomidorų
  • 100 g susmulkintų raudonųjų svogūnų
  • 100 g susmulkintų agurkų
  • 100 g susmulkintų geltonųjų paprikų
  • 10 juodųjų alyvuogių
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. citrinų sulčių
  • ¼ a. š. druskos
  • ¼ a. š. maltų pipirų
  • 1 a. š. smulkintų šviežių raudonėlių lapelių
  • 2 v. š. smulkintų petražolių

Gaminame:

Įkaitinkite aliejumi išteptą grilio keptuvę, sudėkite kuprę ir kepkite 5 minutes vieną pusę ir 2–3 minutes kitą pusę. Tada atsargiai išimkite ją iš keptuvės, apibarstykite druska ir palikite atvėsti. Salotoms skirtus ingredientus sudėkite į salotinę, išmaišykite ir galiausiai sudėkite mažais gabalėliais susmulkintą žuvį.

51