Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Kalakutienos troškinys

Reikės: Gaminimas:
  • 450 g virtos ir susmulkintos kalakutienos filė
  • 1 smulkiai supjaustyto svogūno
  • 2 griežinėliais supjaustytų morkų
  • 2 susmulkintų česnako skiltelių
  • 2 šaukštų miltų
  • 2 puodelių sultinio
  • 2 šaukštelių džiovintų čiobrelių
  • 1 šaukštelio džiovintų rozmarinų
  • 1 lauro lapo
  • Kelių saujų šaldytų žirnelių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Aliejaus kepimui
Dideliame ketaus puode įkaitinkite aliejų ir į jį suberkite svogūną bei morką. Kepkite apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės, o tada suberkite smulkintą česnaką, jį pakepinkite dar minutę. Tuomet suberkite miltus, juos išmaišykite ir viską kartu kepkite 1–2 minutes. Po to, į puodą lėtai supilkite sultinį, išmaišykite. Sudėkite virtą kalakutieną, prieskonius, leiskite troškiniui užvirti, o tada sumažinkite kaitrą. Troškinkite apie 30 minučių, tada suberkite šaldytus žirnelius, viską pavirkite dar 5 minutes ir tiekite.
37

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *