Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Kamamberas su graikiniais riešutais ir džemu

Reikės:

  • 120 g kamambero sūrio,
  • saujelės graikinių riešutų,
  • 2–3 valgomųjų šaukštų spanguolių džemo,
  • rozmarino šakelės ir kepimo folijos.

Gaminimas:

Plonu sluoksniu išpjaukite apvalią dalį sūrio viršuje, kad būtų atidengta minkštoji jo dalis. Į sūryje atsiradusią duobutę įdėkite keletą šaukštų spanguolių džemo, šaukštu išlyginkite jo paviršių. Suskaldykite graikinius riešutus ir paberkite ant džemo sluoksnio. Papuoškite rozmarino šakele. Paruoštą sūrį įvyniokite į foliją dvigubu sluoksniu, palikdami šiek tiek vietos oro cirkuliacijai.

Įkaitintame grilyje kepkite sūrį apie 20–30 minučių.

33