Kiaulienos nugarinės kepsneliai
Reikės:
- kiaulienos nugarinės be kaulų;
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
- 4 šaukštelių citrinos sulčių;
- 1 šaukšto Vorčesterio padažo;
- 2 šaukštelių džiovinto raudonėlio;
- 1 šaukštelio druskos;
- 1 šaukštelio svogūnų miltelių;
- 1 šaukštelio česnako miltelių;
- 1 šaukštelio pipirų;
- 1/2 šaukštelio garstyčių miltelių.
Gaminame:
- Dideliame dubenyje sumaišykite žoleles, prieskonius, padažą ir aliejų. Sudėkite kiaulienos pjausnius, įtrinkite juos marinatu ir uždengę laikykite šaldytuve 8 valandas arba per naktį.
- Prieš kepdami mėsą nusausinkite. Kepkite po 4-5 minutes iš vienos pusės. Prieš patiekdami, palikite 5 minutes pastovėti.
Skanaus!
82