Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Kiaulienos nugarinės kepsneliai

Reikės:

  • kiaulienos nugarinės be kaulų;
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 4 šaukštelių citrinos sulčių;
  • 1 šaukšto Vorčesterio padažo;
  • 2 šaukštelių džiovinto raudonėlio;
  • 1 šaukštelio druskos;
  • 1 šaukštelio svogūnų miltelių;
  • 1 šaukštelio česnako miltelių;
  • 1 šaukštelio pipirų;
  • 1/2 šaukštelio garstyčių miltelių.

Gaminame:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite žoleles, prieskonius, padažą ir aliejų. Sudėkite kiaulienos pjausnius, įtrinkite juos marinatu ir uždengę laikykite šaldytuve 8 valandas arba per naktį.
  2. Prieš kepdami mėsą nusausinkite. Kepkite po 4-5 minutes iš vienos pusės. Prieš patiekdami, palikite 5 minutes pastovėti.

Skanaus!

82