Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Kiniški „Wok“ makaronai

Reikės:

  • 250 g kvietinių miltų makaronų;
  • 150 g traškių kiniško stiliaus daržovių;
  • Saldžiarūgščio padažo, pagal skonį;
  • 5 skiltelių česnako;
  • Aliejaus kepimui.

Gaminame:

Į puodą įpilkite vandens ir jį užvirinkite, sudėkite makaronus ir pavirkite, kol jie suminkštės. Išvirusius makaronus perliekite šaltu vandeniu, jog jie nepervirtų.

Tuomet supjaustykite česnaką ir įkaitinkite „Wok“ keptuvę su aliejumi. Į įkaitusią keptuvę suberkite česnaką ir jį pakepinkite. Šalia sudėkite „Vitasia“ daržoves ir jas apkepkite, tačiau stebėkite laiką ir nekepkite per ilgai, nes daržovės turi išlikti traškios. Belieka supilti išvirtus makaronus į „Wok“ keptuvę, šiek tiek sumaišyti ir užpilti mėgstamo padažo. Dar kartą sumaišykite makaronus, daržoves bei padažą ir tuomet patiekite. Skanaus!

66