Kiniški „Wok“ makaronai
Reikės:
- 250 g kvietinių miltų makaronų;
- 150 g traškių kiniško stiliaus daržovių;
- Saldžiarūgščio padažo, pagal skonį;
- 5 skiltelių česnako;
- Aliejaus kepimui.
Gaminame:
Į puodą įpilkite vandens ir jį užvirinkite, sudėkite makaronus ir pavirkite, kol jie suminkštės. Išvirusius makaronus perliekite šaltu vandeniu, jog jie nepervirtų.
Tuomet supjaustykite česnaką ir įkaitinkite „Wok“ keptuvę su aliejumi. Į įkaitusią keptuvę suberkite česnaką ir jį pakepinkite. Šalia sudėkite „Vitasia“ daržoves ir jas apkepkite, tačiau stebėkite laiką ir nekepkite per ilgai, nes daržovės turi išlikti traškios. Belieka supilti išvirtus makaronus į „Wok“ keptuvę, šiek tiek sumaišyti ir užpilti mėgstamo padažo. Dar kartą sumaišykite makaronus, daržoves bei padažą ir tuomet patiekite. Skanaus!
66