Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Kišas su špinatais ir pievagrybiais

Reikės:

  • 200 g špinatų;
  • 250 g pievagrybių;
  • 100 g fetos sūrio;
  • 1/3 puodelio tarkuoto fermentinio sūriog;
  • 4 kiaušiniai;
  • 1 skiltelė smulkinto česnako;
  • 1 puodelis pieno;
  • 2 šaukštai kepimo aliejaus;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Nuplautus pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite česnaką.
  2. Į keptuvę įpilkite aliejaus, suberkite pievagrybius, česnaką. Kepkite pabarstytus druska grybus ant vidutinės kaitros, kol iš keptuvės išgaruos drėgmė.
  3. Patepkite aliejumi apvalų kepimo indą. Į jį sluoksniuokite pievagrybius, špinatus ir trupintą fetą.
  4. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, pipirus ir pieną.
  5. Kiaušinių plakinį supilkite į kepimo indą ant špinatų, grybų ir fetos.
  6. Kišą įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 50 minučių arba kol viršus taps aukso spalvos.

Skanaus! 

44

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *