Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Lašišos kapotinis su avokadais

Reikės:

  • 400 g lašišos
  • 1 vnt. avokado
  • 1 v. š. kaparėlių
  • 1 v. š. laiškinių česnakų
  • 1 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. citrinų sulčių
  • 1 v. š. grūdėtų garstyčių
  • Druskos

Gaminame:

Smulkiais kubeliais supjaustykite lašišą ir sudėkite ją į vidutinio dydžio dubenį. Supjaustykite avokadą, susmulkinkite laiškinius česnakus, kaparėlius ir suberkite viską į lašišos dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejų, citrinos sulčių, grūdėtų garstyčių ir Druskos. Viską gerai sumaišykite, jei trūksta prieskonių – įberkite Druskos. Paruoštą patiekti lašišos kapotinį perkelkite į dubenį ir derinkite su prancūzišku batonu, trapučiais arba mėgaukitės vienu. Skanaus!

38