Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Lašišos pjausniai su česnakais

Reikės:

  • 6 vnt. lašišos pjausnių
  • Druskos
  • Pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 25 g. sviesto
  • Saujos šviežių čiobrelių
  • Saujos šviežių rozmarinų
  • 6 skiltelių česnako

Gaminimas:

Lašišos pjausnius įtrinkite iš abiejų pusių druska, pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Nedidelėje keptuvėje ant kepsninės ištirpinkite sviestą, suberkite čiobrelius, rozmariną ir česnaką, viską pakaitinkite iki 1 minutės. Įmerkite žuvies pjausnius į įkaitintą padažą keptuvėje, apverskite juos kelis kartus ir šiek tiek palaikykite, kol įsigers skysčio. Vėliau perkelkite lašišos pjausnius ant kepsninės grotelių ir kepkite dažnai apversdami bei patepdami padažu, kol žuvis iškeps ir šiek tiek apskrus. Patiekite su likusiu užpilu ir mėgstamu garnyru. Mėgaukitės iš karto.

36