- 2 vnt. didelių morkų;
- 150 g ryžių;
- 1 vnt. didelio svogūno;
- 0.25 šaukštelio ciberžolės;
- 0.25 šaukštelio paprikos miltelių;
- 100 g keptų žemės riešutų;
- Druskos pagal skonį;
- 0.5 šaukštelio kumino;
- 1 vnt. raudonosios aitriosios paprikos.
|
- Ryžius išvirkite ir padėkite į šoną.
- Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, suberkite kuminus ir sukapotą aitriąją papriką.
- Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės.
- Sudėkite tarkuotas morkas. Pabarstykite druska, ciberžolėmis. Viską pamaišykite.
- Suberkite virtus ryžius ir riešutus į keptuvę. Viską maišydami pakepkite kelias minutes.
|