Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Nekepinti avižų rutuliukai

Reikės Gaminame
200 g viso grūdo dalių avižinių dribsnių, 60 g džiovintų spanguolių, 0.25 šaukštelio malto cinamono, 2 šaukštų maltų linų sėklų, 40 g gliaudytų, kapotų pistacijų, 50 g medaus, 4 šaukštų kokosų aliejaus, 2 šaukštų nesaldintų obuolių arba moliūgų tyrės, kokosų drožlių (jei norisi). Avižas, linų sėklas, spanguoles, pistacijas ir cinamoną suberkite į indą ir gerai išmaišykite. Medų, kokosų aliejų ir tyrelę pakaitinkite ant ugnies, kad gautumėte vientisą masę. Paruoštą masę supilkite į sausus ingredientus ir išmaišykite. Suformuokite rutuliukus. Jei norisi, galima rutuliukus apvolioti kokosų drožlėse. Paruoštus skanėstus palikite šaldytuve bent 2-3 valandoms, kad sustingtų.
73
Taip pat skaitykite  Osetijos pyragas su bulvėmis: lengva, nebrangu, skanu ir sveika