Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Pernakt brinkinta šokoladinė košė

Reikės:

  • 1⁄2 stiklinės visų grūdo dalių avižinių dribsnių
  • 1⁄2 stiklinės ekologiško sojų gėrimo
  • 1 a. š. ispaninio šalavijo sėklų
  • 1⁄2 v. š. tamsios kakavos
  • 1 a. š. agavų sirupo (nebūtina)

Pagardinimui:

mėgstamų uogų juodojo šokolado gabalėlių riešutų sviesto bananų

Gaminame:

Visus ingredientus, išskyrus skirtus pagardinimui, sudėkite į stiklainį, užsukite ir iškratykite. Viską palikite brinkti šaldytuve pernakt arba bent 6 valandas. Košę valgykite šaltą arba pašildytą. Jei norite, pagardinkite priedais.

27