Portobelo grybų mėsainis
Reikės:
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- 2 saujų mažųjų špinatų
- 4 Portobelo grybų kepurėlių
- 8 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
- 1 raudonojo svogūno
- Druskos
- Majonezo
- 4 mėsainių bandelių
Gaminame:
Įkaitinkite grilį, ant grotelių viršutine puse žemyn sudėkite Portobelo grybų kepurėles. Pabarstykite žiupsneliu Druskos. Grybų kepurėles pakepkite po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kiekvieną bandelę patepkite majonezu. Ant bandelės uždėkite po Portobelo grybo kepurėlę, tada sluoksniuokite špinatus, saulėje džiovintus pomidorus, vėl bandelę ir mėgaukitės.
34