Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Portobelo grybų mėsainis

Reikės:

  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 2 saujų mažųjų špinatų
  • 4 Portobelo grybų kepurėlių
  • 8 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
  • 1 raudonojo svogūno
  • Druskos
  • Majonezo
  • 4 mėsainių bandelių

Gaminame:

Įkaitinkite grilį, ant grotelių viršutine puse žemyn sudėkite Portobelo grybų kepurėles. Pabarstykite žiupsneliu Druskos. Grybų kepurėles pakepkite po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Kiekvieną bandelę patepkite majonezu. Ant bandelės uždėkite po Portobelo grybo kepurėlę, tada sluoksniuokite špinatus, saulėje džiovintus pomidorus, vėl bandelę ir mėgaukitės.

34