Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Raudonųjų serbentų ir bananų glotnutis

Reikės: 

  • 125 g  raudonųjų serbentų;
  • 100 g braškių;
  • 2 vnt. bananų;
  • 100 g anakardžių;
  • 1 šaukšto agavų sirupo;
  • 250 ml augalinio gėrimo;
  • Baltojo šokolado papuošimui;
  • Mėtų lapelių papuošimui.

Gaminimas:

  1. Anakardžius užpilkite vandeniu iš vakaro. Išbrinkusius riešutus nukoškite.
  2. Porą uogų ir kelis kapotus anakardžių riešutus palikite papuošimui.
  3. Į elektrinį kombainą suberkite anakardžius, bananus, raudonuosius serbentus, braškes, supilkite agavų sirupą, augalinį gėrimą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
  4. Paruoštą glotnutį sudėkite į dubenėlį, papuoškite braškių griežinėliais, raudonaisiais serbentais, anakardžiais ir tarkuotu baltuoju šokoladu.

Skanaus!

39