Salotos su lašiša ir fetos sūriu
Reikės:
- Kelių gabaliukų atlantinių lašišų filė
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio pipirų
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- Mėgstamų salotų arba žalumynų
- ½ avokado
- ¼ puodelio marinuotų raudonųjų svogūnų
- ¼ puodelio trupintos fetos
- Kelių šaukštų moliūgų seklų
- Šlakelio citrinos sulčių
Gaminame:
Lašišos filė pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite didelę keptuvę. Ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Į keptuvę dėkite lašišą ir kepkite ją iš kiekvienos pusės apie 4 minutes. Salotų dubenyje sumaišykite žalumynus, sudėkite marinuotus raudonuosius svogūnus, gabalėliais supjaustytą avokadą, užberkite trupintos fetos sūrio, pagardinkite moliūgų sėklomis. Galiausiai dėkite lašišos gabalėlius ir apšlakstykite citrinų sultimis bei pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
19