Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Šaltibarščiai su krienais, garstyčiomis ir marinuotais agurkėliais

Reikės:

  • 1,5 l kefyro
  • Indelio marinuotų burokėlių
  • Kelių supjaustytų kietai virtų kiaušinių
  • Saujos susmulkintų krapų
  • Saujos susmulkintų svogūnų laiškų
  • ½ susmulkinto ilgavaisio arba 2 trumpavaisių agurkų
  • Žiupsnelio druskos
  • Pusės nedidelio puodelio susmulkintų marinuotų agurkėlių
  • 1 v. š. krienų
  • 1 v. š. garstyčių

 Gaminame:

Pirmiausia į didelį puodą pilame kefyrą. Tuomet į jį sudedame marinuotus burokėlius ir visus kitus likusius ingredientus. Viską sumaišome, pagal skonį pagardiname druska ir patiekiame su keptomis arba virtomis bulvėmis.

25