Šaltibarščiai su krienais, garstyčiomis ir marinuotais agurkėliais
Reikės:
- 1,5 l kefyro
- Indelio marinuotų burokėlių
- Kelių supjaustytų kietai virtų kiaušinių
- Saujos susmulkintų krapų
- Saujos susmulkintų svogūnų laiškų
- ½ susmulkinto ilgavaisio arba 2 trumpavaisių agurkų
- Žiupsnelio druskos
- Pusės nedidelio puodelio susmulkintų marinuotų agurkėlių
- 1 v. š. krienų
- 1 v. š. garstyčių
Gaminame:
Pirmiausia į didelį puodą pilame kefyrą. Tuomet į jį sudedame marinuotus burokėlius ir visus kitus likusius ingredientus. Viską sumaišome, pagal skonį pagardiname druska ir patiekiame su keptomis arba virtomis bulvėmis.
25