Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Šilauogių ir avižinių dribsnių košė

Reikės:

  • 100 g šilauogių;
  • 200 g greitai paruošiamų avižinių dribsnių;
  • 2 šaukštų ispaninių šalavijų („chia“) sėklų;
  • 750 ml nesaldinto migdolų gėrimo;
  • 3 šaukštų klevų sirupo;
  • 50 g mėtų lapelių, migdolų ar karijų riešutų papuošimui.

Gaminimo eiga:

  1. Avižinius dribsnius, chia sėklas, migdolų gėrimą (arba Jūsų mėgstamą) ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.
  2. Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.
  3. Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Skanaus!

43