Svogūnų blyneliai bhaji
Reikės:
- Kelių didelių svogūnų
- Skiltelės česnako
- 220 g avinžirnių miltų
- 1 v. š ciberžolės
- 1 v. š maltos kalendros
- 1 v. š malto kardamono
- 1 v. š garam masala prieskonių
- 1/2 stiklinės vandens
- Poros žiupsnių druskos
- Aliejaus kepimui
Gaminame:
Pirmiausia dubenyje reikėtų sumaišyti miltus, prieskonius ir vandenį. Tuomet į tešlą įmaišyti griežinėliais supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką. Rankomis viską išmaišyti. Galiausiai suformuoti norimo dydžio blynelius ir kepti keptuvėje, kurioje gausu aliejaus. Tam, kad šie blyneliai nebūtų per riebūs – iškepusius juos reikėtų nusausinti ant popierinio rankšluosčio.
17