Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Svogūnų blyneliai bhaji

Reikės:

  • Kelių didelių svogūnų
  • Skiltelės česnako
  • 220 g avinžirnių miltų
  • 1 v. š ciberžolės
  • 1 v. š maltos kalendros
  • 1 v. š malto kardamono
  • 1 v. š garam masala prieskonių
  • 1/2 stiklinės vandens
  • Poros žiupsnių druskos
  • Aliejaus kepimui

Gaminame:

Pirmiausia dubenyje reikėtų sumaišyti miltus, prieskonius ir vandenį. Tuomet į tešlą įmaišyti griežinėliais supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką. Rankomis viską išmaišyti. Galiausiai suformuoti norimo dydžio blynelius ir kepti keptuvėje, kurioje gausu aliejaus. Tam, kad šie blyneliai nebūtų per riebūs – iškepusius juos reikėtų nusausinti ant popierinio rankšluosčio.

17