Traškus ir gaivus smidrų ir vištienos receptas
Vienai porcijai reikės:
- 150 g vištienos filė
- 50 g kiaušininių makaronų
- Smidrų pagal skonį
- Mėgstamų vištienos prieskonių
- 1 skiltelės česnako
- Lydyto sviesto ghi
- 1 citrinos sulčių
Gaminame:
Pirmiausia vištieną supjaustome stambesniais kubeliais, pamarinuojame mėgstamais prieskoniais, sutarkuojame česnaką, sumaišome.
Kol mėsa lengvai marinuojasi, galima pereiti prie makaronų. Į verdantį vandenį įdėkite makaronus ir porą minučių juos pavirkite.
Makaronams dar verdant, vištieną apkepkite ant ghi sviesto ant nedidelės kaitros. Kepimo pabaigoje sudedėkite smidrus į keptuvę ir apkepkite viską kartu. Smidrus kepkite po 3 min iš abiejų pusių. Prieš patiekdami patiekalą į stalą, smidrus apšlakstykite citrinos sultimis.
Skanaus!
80