Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Traškus ir gaivus smidrų ir vištienos receptas

Vienai porcijai reikės:

  • 150 g vištienos filė
  • 50 g kiaušininių makaronų
  • Smidrų pagal skonį
  • Mėgstamų vištienos prieskonių
  • 1 skiltelės česnako
  • Lydyto sviesto ghi
  • 1 citrinos sulčių

Gaminame:

Pirmiausia vištieną supjaustome stambesniais kubeliais, pamarinuojame mėgstamais prieskoniais, sutarkuojame česnaką, sumaišome.

Kol mėsa lengvai marinuojasi, galima pereiti prie makaronų. Į verdantį vandenį įdėkite makaronus ir porą minučių juos pavirkite.

Makaronams dar verdant, vištieną apkepkite ant ghi sviesto ant nedidelės kaitros. Kepimo pabaigoje sudedėkite smidrus į keptuvę ir apkepkite viską kartu. Smidrus kepkite po 3 min iš abiejų pusių. Prieš patiekdami patiekalą į stalą, smidrus apšlakstykite citrinos sultimis.

Skanaus!

80