Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Troškintos kriaušės su jautiena bei persimonais

Reikės: vienos sultingos kriaušės, 1 didesnio persimono, 1 valgomojo šaukšto medaus, 500 g jautienos, žiupsnelio druskos ir pipirų, žiupsnelio saldžiosios paprikos miltelių, tiek pat Kajeno paprikų, šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Pirmiausia, supjaustykite jautieną, išmuškite, įtrinkite medumi ir alyvuogių aliejumi. Tada sudėkite į grilio keptuvę. Kepkite, kol mėsa bus paruošta, o pabaigoje šalia sudėkite gabaliukais supjaustytas kriaušes ir persimonus, prieš tai pastaruosius nulupę. Viską apibarstykite prieskoniais bei dar šiek tiek pakepkite. Skanaus!

„Šis receptas leidžia kiekvienam savo virtuvėje pasijusti tikru šefu. Kokybiška jautiena, vienas kitą papildantys saldžiarūgščių kriaušių ir saldžių persimonų poskoniai, tinkami prieskoniai. Visa tai sukurs tikrą gurmanišką vakarienę, kurios patys sau pavydėsite“, – net neabejoja B. Baratinskaitė.

34