Valdorfo salotos
Reikės:
- 1/4 puodelio graikiško jogurto;
- 1 puodelio raudonųjų vynuogių;
- 1 puodelio žaliųjų vynuogių;
- 2 didelių obuolių;
- 1/2 puodelio smulkintų graikinių riešutų;
- 2 salierų stiebų;
- 1 1/2 šaukšto citrinos sulčių;
- 2 šaukštelių cukraus;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminame:
- Pirmiausia pasigaminkite padažą. Suplakite jogurtą, cukrų ir citrinos sultis.
- Supjaustykite visus vaisius ir daržoves kąsnio dydžio gabalėliais.
- Sudėkite vynuoges, obuolius, salierus ir graikinius riešutus į dubenį ir gerai išmaišykite.
- Galiausiai pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite, kol galėsite patiekti.
Skanaus!
102