Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Valdorfo salotos

Reikės:

  • 1/4 puodelio graikiško jogurto;
  • 1 puodelio raudonųjų vynuogių;
  • 1 puodelio žaliųjų vynuogių;
  • 2 didelių obuolių;
  • 1/2 puodelio smulkintų graikinių riešutų;
  • 2 salierų stiebų;
  • 1 1/2 šaukšto citrinos sulčių;
  • 2 šaukštelių cukraus;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminame:

  1. Pirmiausia pasigaminkite padažą. Suplakite jogurtą, cukrų ir citrinos sultis.
  2. Supjaustykite visus vaisius ir daržoves kąsnio dydžio gabalėliais.
  3. Sudėkite vynuoges, obuolius, salierus ir graikinius riešutus į dubenį ir gerai išmaišykite.
  4. Galiausiai pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite, kol galėsite patiekti.

Skanaus!

102
Taip pat skaitykite  Cinamoninių juostelių pyragas