Vilkžuvė su sojų ir čili padažu
Reikės:
- Kelių gabalėlių vilkžuvės
- Svogūnų laiškų
- Šlakelio citrinos sulčių
- Pusės čili pipiro
Padažui:
- 2 skiltelių česnako
- Gabalėlio tarkuoto imbiero
- Šlakelio vandens
- Šlakelio sojos padažo
- Šaukštelio medaus
- Šaukštelio sezamo aliejaus
- Žiupsnelio druskos
- Pusės čili pipiro
- 1 šaukštelip paprikos miltelių
- Šlakelio citrinos sulčių
Gaminame:
Vilkžuvės pjausnius apšlakstykite citrinos sultimis, suberkite susmulkinto pusė čili pipiro ir supjaustytus svogūnų laiškus. Galiausiai didelėje keptuvėje sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir viską šiek tiek pakepkite. Kai padažas sutirštės, į jį sudėkite žuvį ir viską apie 15 minučių patroškinkite. Patiekite su ryžiais.
54