Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Vištienos fajitos

Reikės:

  • 2 v. š alyvuogių aliejaus
  • 1 ½ kg vištienos šlaunelių arba krūtinėlių be kaulo
  • 3 v. š tako prieskonių
  • 1 vnt. svogūno
  • 1 vnt. raudonosios paprikos
  • 1 vnt. žaliosios paprikos
  • 6-7 vnt. tortilijų paplotėlių

Gaminimas:

Nedideliame dubenyje sumaišykite vištieną su alyvuogių aliejumi ir tako prieskoniais. Leiskite jai pasimarinuoti šaldytuve bent pusvalandį. Į didelę įkaitintą keptuvę sudėkite pamarinuotą vištieną ir nuolat maišydami kepkite apie 3-4 minutes, kol ji taps auksinės spalvos ir šiek tiek apskrus. Iškepusią vištieną perkelkite į švarią lėkštę. Į keptuvę sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir papriką. Kepkite daržoves, kol jos šiek tiek apskrus. Apibarstykite daržoves likusiais tako prieskoniais. Grąžinkite paruoštą vištieną į keptuvę ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su tortilijomis. Ant vištienos mišinio galite išspausti laimo sulčių, jei norite, pagardinkite grietine, gvakamole arba mėgstamais padažais. Skanaus!

34