Vištienos fajitos
Reikės:
- 2 v. š alyvuogių aliejaus
- 1 ½ kg vištienos šlaunelių arba krūtinėlių be kaulo
- 3 v. š tako prieskonių
- 1 vnt. svogūno
- 1 vnt. raudonosios paprikos
- 1 vnt. žaliosios paprikos
- 6-7 vnt. tortilijų paplotėlių
Gaminimas:
Nedideliame dubenyje sumaišykite vištieną su alyvuogių aliejumi ir tako prieskoniais. Leiskite jai pasimarinuoti šaldytuve bent pusvalandį. Į didelę įkaitintą keptuvę sudėkite pamarinuotą vištieną ir nuolat maišydami kepkite apie 3-4 minutes, kol ji taps auksinės spalvos ir šiek tiek apskrus. Iškepusią vištieną perkelkite į švarią lėkštę. Į keptuvę sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir papriką. Kepkite daržoves, kol jos šiek tiek apskrus. Apibarstykite daržoves likusiais tako prieskoniais. Grąžinkite paruoštą vištieną į keptuvę ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su tortilijomis. Ant vištienos mišinio galite išspausti laimo sulčių, jei norite, pagardinkite grietine, gvakamole arba mėgstamais padažais. Skanaus!