Tuti.lt

Tavo laisvalaikis internete

Vynuogių ir agurkų salotos

Reikės:

  • 2 puodelių mėlynųjų vynuogių
  • 1 vnt. vidutinio dydžio agurko
  • 3 v. š. acto
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • ½ puodelio graikiško vanilinio jogurto
  • 2 a. š. aguonų sėklų
  • 2 v. š. citrinos sulčių
  • Druskos

Gaminame:

Į didelį dubenį sudėkite per pusę perpjautas vynuoges ir susmulkintą agurką. Nedideliame indelyje sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus: actą, alyvuogių aliejų, graikišką vanilinį jogurtą, aguonų sėklas, citrinų sultis, druską. Galiausiai užpilkite padažą ant agurkų ir vynuogių, viską išmaišykite ir patiekite.

39